ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Παραλία Χρυσή Ακτή ή Βούλισμα

Η παραλία Χρυσή Ακτή βρίσκεται 250μ από τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Villa Minoas στον παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό Ίστρον. Πρόκειται για μια από τις ωραιότερες παραλίες του νομού. Αμμουδερή παραλία μέσα σε έναν κολπίσκο με γαλαζοπράσινα νερά.

Πολύ καλά οργανωμένη παραλία διαθέτει αρκετά καλά ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, καθώς επίσης και επιπλωμένα διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα περισσότερα πολύ κοντά στην θάλασσα. Για φαγητό μπορείτε να εξυπηρετηθείτε τόσο στον τουριστικό οικισμό, όσο και στο Καλό Χωριό.

Άγιος Παντελεήμονας

70μ από τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Villa Minoas. Ο Άγιος Παντελεήμονας παίρνει το όνομα του από την γραφική εκκλησία που είναι κτισμένη πάνω στο κύμα. Η παραλία αυτή είναι αμμουδερή και είναι καλά οργανωμένη με ομπρέλες, ντους, θαλάσσια σπορ κλπ. Μάλιστα, θεωρείται ως ένα αξιοπρεπές spot για windsurfing. Πολύ κοντά στο δυτικό άκρο δημιουργείται ο σπουδαίος υδροβιότοπος του Καλού Ποταμού, ενώ ανάμεσα στα πολλά αλμυρίκια θα δείτε δύο κρυμμένα Γερμανικά πολυβολεία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου..

Kαραβοστάσι

350μ από τη Villa Minoas. Η ήσυχη παραλία Καραβοστάσι με βότσαλο βρίσκεται 12 χιλιόμετρα Νότια από τον Άγιο Νικόλαο, δυτικά από τον παραθεριστικό οικισμό Ίστρο και πάνω στο κύριο οδικό άξονα που οδηγεί από τον Άγιο Νικόλαο στην Σητεία και την Ιεράπετρα. Είναι παραλία προφυλαγμένη από τους ανέμους.

Η παραλία είναι οργανωμένη και ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε ικανό αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων όλων των κατηγοριών μέχρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια στο γειτονικό τουριστικό θέρετρο Ίστρο.